• Slide1
  • Slide2
  • 3

CHOKOLADEN

Læs om vores chokolade herunder

Frydefuld nydelse i mindre bidder

Chokolade er et nydelsesmiddel, der baserer sig på bønner fra kakaotræet. Indtil midten af 1800-tallet var chokolade udelukkende en betegnelse for den varme drik, men herefter tillige for spisechokolade i en fast form. Chokolade er næringsrig, velsmagende og har en opkvikkende og stimulerende virkning, hvorfor chokolade hører til en af de mest populære former for slik i den vestlige verden.

Flere og flere danskere får øjnene op for god kvalitetschokolade – og mange har samtidig lyst til at tage del i selve fremstillingsprocessen. På Egens Overgaard bruger vi kun ægte chokolade med et højt kakaoindhold fra verdens største chokoladeproducent, belgiske Barry Callebaut.
Samtidig udvælger vi omhyggeligt vores øvrige ingredienser til fyld og pynt på chokoladen.

Chokolade er en særlig nydelse. Den skal nydes i små bidder, hvor du får øjeblikket af nydelse til at vare ved så længe som muligt. Duften, smagen, formen og kombinationen af en hård og kølig overflade og et blødt, flydende indre fyld skaber en samlet sanseoplevelse. Et godt stykke chokolade er en nøje afstemt nydelse, som tåler gentagelse.

DSC 0039 2
DSC 0068 7
DSC 0070 8
DSC 0083 11